Päivi Hakala aloittaa Terranor Oy:n ja sen tytäryhtiöiden Suomen johtajana

Meillä on kunnia ilmoittaa, että Päivi Hakala on nimitetty Terranor Oy:n ja sen tytäryhtiöiden Suomen maajohtajaksi 1.4.2024 alkaen. Päivi Hakalalla on huippuosaamista ja yli 20 vuoden kokemus tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta rakennus-, sähköverkkojen ja raideliikenteen infran alalta sekä konepajateollisuudesta. Hän on urallaan työskennellyt johtavissa suomalaisissa yrityksissä; YIT:llä hän on toiminut eri positioissa 10 vuoden ajan, mm. yksikön johtajan tehtävissä, sekä Eltel Networks Oy:llä, jossa hän toimi liiketoimintayksikön johtajana sähkön jakeluverkkojen sekä raideliikenneinfran rakentamisessa ja kunnossapidossa yli 9 vuoden ajan. Hän on työskennellyt myös Aurajoki Groupin toimitusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana Despro Engineering Oy:llä. Uransa aikana Päivi Hakala on kehittänyt vahvaa osaamista ihmisten johtamisessa, strategian kehittämisessä ja toteuttamisessa, yrityskaupoissa, uudelleenjärjestelyissä ja transformaatioissa.

Päivi Hakala on nyt Terranor Oy:n kasvumatkan kantava voima Suomen no. 1 tieoperaatioiden ja kunnossapidon palveluntarjoajaksi.

Hän ohjaa visiotamme ”First in Mind in Road Operations and Maintenance in the Nordics” Suomessa vahvasti arvojemme mukaisesti: Yhdessä, Osaava, Rohkea, Aito.

Päivi Hakala, Inka Kontturi, Johanna Kärnä, Iisko Rossi ja Harri Valkeinen muodostavat jatkossa Terranor Oy:n johtoryhmän ja vauhdittavat Terranor Oy:n strategian mukaista kasvu- ja kannattavuustavoitetta yhdessä Terranorin henkilöstön kanssa.

 #FirstInMind  #PeopleMakeTheDifference