Tietosuoja ja käyttöehdot

Tietosuoja ja käyttöehdot

This document was last updated on January 20, 2021

Tietosuoja ja käyttöehdot

Terranor Oy:n tietosuojaseloste

Vieraillessasi verkkosivuillamme, Terranor Oy (”Terranor”, ”me”) voi kerätä ja käsitellä sinun liittyviä henkilötietoja (”Henkilötiedot”).
Terranor hallinnoi henkilötietojen käsittelyä oheisen toimintaperiaatteen mukaisesti.

Tässä tietosuojailmoituksessa (”Tietosuojailmoitus”) esitetään, mitä henkilötietoja Terranor kerää ja mihin tarkoituksiin Henkilötietoja käsitellään.
Kaikkialla tässä Tietosuojailmoituksessa termiä ”käsittely” käytetään kattamaan kaikki toimet, jotka koskevat Henkilötietojasi, mukaan lukien tietojen kerääminen, käsitteleminen, säilyttäminen, jakaminen, käsiksi pääsy, käyttö, siirtäminen ja luovuttaminen.

”Soveltuvat tietosuojalait” tarkoittaa tietosuojalakeja ja -säännöksiä, joilla implementoidaan Tietosuojadirektiivi 95/46/EY ja 25.5.2018 alkaen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (yleinen tietosuoja-asetus) (”GDPR”).

”Henkilötiedot” määritellään kaikiksi tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviksi tiedoiksi.

2.1
Terranor käyttää evästeitä ja muita vastaavia teknologioita kerätäkseen tietoja sinusta ja laitteestasi (kuten puhelimesta tai tietokoneesta) vieraillessasi verkkosivuillamme. Saadaksesi lisää tietoja Terranorin evästeiden käytöstä, paina tästä.

3.1
Keräämme Henkilötietoja sinulta (kuten nimi ja sähköpostiosoite), jos otat meihin yhteyttä verkkosivuston kautta. Katso myös yllä kohta 2.1 koskien evästeiden käyttöä.
3.2
Voimme myös kerätä Henkilötietojasi viestintätoimistoilta mitatessamme ja analysoidessamme läsnäoloamme sosiaalisessa mediassa (esim. julkaistuista artikkeleista ja sosiaalisen median kanavista).

4.1 Tarjotaksemme sinulle tietoja, kuten uutiskirjeitä, katalogeja ja lehdistötiedotteita
Jos ilmoittaudut uutiskirjeiden, katalogien, lehdistötiedotteiden ja muun Terranorin tai sen liiketoimintaan liittyvän tiedon saajaksi tai tilaat tällaista kertaluontoisesti, käsittelemme Henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn tilauksen tai tiedot. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite • Puhelinnumero
• Yhtiö/organisaatio
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme tarjota sinulle tilauksen ja pyytämäsi tiedot (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.2 Kysymyksiisi vastaaminen ja palautteen käsitteleminen yleisesti
Suurin osa verkkosivustoistamme tarjoavat vierailijalle toiminnon, jonka avulla voi kommunikoida kanssamme kysymyksien kysymiseksi ja palveluitamme ja liiketoimintaamme koskevan palautteen antamiseksi. Jos käytät tällaista toimintoa, Terranor käsittelee Henkilötietojasi vastatakseen kysymyksiisi ja käsitelläkseen antamaasi palautetta. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Osoite
• Puhelinnumero
• Antamasi palaute ja kommentit
Laillinen peruste yllä mainitulle käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme vastata kysymyksiisi ja käsitellä antamaasi palautetta (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *- merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.3 Hinta-arviopyyntöihisi vastaaminen
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun lähettää hinta-arviopyynnön tietyistä Terranorin suorittamista töistä ja palveluista. Jos lähetät hinta-arviopyynnön, Terranor käsittelee Henkilötietojasi vastatakseen ja käsitelläkseen hinta-arviopyyntöäsi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite • Osoite
• Puhelinnumero
• Yhtiö/organisaatio
Laillinen peruste yllä mainitulle käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme vastata ja käsitellä hinta-arviopyyntöjäsi (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.4 Ostopyyntöösi vastaaminen
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun lähettää ostopyyntöjä liittyen tuotteisiimme ja palveluihimme. Jos lähetät ostopyynnön, Terranor käsittelee Henkilötietojasi vastatakseen ja käsitelläkseen ostopyyntöäsi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Osoite
• Puhelinnumero
• Henkilökohtainen numero
• Luottotietoraportit (mukaan lukien esim. riskiluokitus ja maksuhäiriöt)
• Yhtiö/organisaatio
• Y-tunnus
• Muut julkisesti saatavilla olevat tiedot yhtiöstä ja taloudelliset tiedot
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme vastata ja käsitellä ostopyyntöjäsi (GDPR artikla 6.1 f). Jos lähetät ostopyynnön kuluttajana, käsittelemme Henkilötietojasi täyttääksemme ostosopimuksen Terranorin ja sinun välilläsi (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.5 Yrityspalvelusivulla olevien pyyntöjesi ja ilmoitustesi käsitteleminen ja niihin vastaaminen
Terranorin yritysasiakkaana tai toimittajana sinulla on pääsy joihinkin yrityspalvelusivuillemme, joissa voit esimerkiksi tarkastella ja hallita käynnissä olevia projekteja ja sopimuksia, jättää tarjouksia ja käsitellä laskuja. Jos sinä Terranoin yritysasiakkaana tai toimittajana käytät näitä toimintoja, Terranor käsittelee Henkilötietoja hallitakseen kanssasi käynnissä olevaa suhdetta ja vastatakseen ja arvioidakseen tarjouksiasi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Nimi
• Sähköpostiosoite • Osoite
• Puhelinnumero
• Asema/titteli yhtiössä
• Henkilökohtainen numero
• Yhtiö/organisaatio
• Vastuualue
• Julkiset tiedot yhtiöstä (esim. työntekijöiden lukumäärä ja ALV-numero)
• Taloudelliset tiedot (liittyen laskuihin, tarjouksiin, sopimuksiin yms.)
• Kommenttisi
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme käsitellä ja vastata pyyntöihisi ja ilmoituksiisi toimittaja- ja projektipalvelusivuillamme (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.6 Terranorin menettelyohjeiden rikkomista koskevien ilmoitustesi käsitteleminen ja niihin
vastaaminen
Terranorin yritysasiakkaana tai toimittajana sinulla on pääsy palvelusivuillemme, jossa voit ilmoittaa Terranorin menettelysääntöjen rikkomisesta. Jos sinä Terranorin yritysasiakkaana tai toimittajana käytät näitä toimintoja, Terranor käsittelee Henkilötietoja käsitelläkseen ja tutkiakseen ilmoitettuja Terranorin menettelyohjeiden rikkomuksia. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Valituksesi ja kommenttisi
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme käsitellä ja tutkia ilmoitettuja Terranorin menettelyohjeiden rikkomuksia (GDPR artikla 6.1 f).
4.7 Henkilökohtaisten verkkosivuston käyttäjätilien luominen
Jotkut Terranorin verkkosivustot sallivat käyttäjien luoda henkilökohtaisia käyttäjätilejä sisäänkirjautumistoiminnolla. Näille verkkosivustoille ja, jos luot käyttäjätilin, Terranor käsittelee Henkilötietojasi luodakseen ja käsitelläkseen henkilökohtaista käyttäjätiliäsi, luodakseen sisäänkirjautumistietosi ja tarjotakseen sinulle pääsyn tilillesi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite • Asiakasnumero
• Puhelinnumero
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme luoda ja käsitellä käyttäjätiliäsi ja toteuttaa käyttäjätilisopimuksen kanssasi (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.8 Valitusten käsitteleminen ja tuotteisiimme liittyvien takuusitoumustemme toteuttaminen
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun tehdä meille valituksia tuotteisiimme liittyen. Jos teet meille valituksen, Terranor käsittelee Henkilötietojasi tutkiakseen, käsitelläkseen ja vastatakseen valitukseesi takuusitoumustemme täyttämiseksi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Osoite
• Puhelinnumero
• Asiakkaan viitenumero
• Yhtiö/Organisaatio
• Valituksesi ja kommenttisi
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme valituksesi tutkimiseen, käsittelyyn ja vastaamiseen (GDPR artikla 6.1 f). Jos olet kuluttaja, joka on ostanut tuotteemme tai palvelumme, käsittelemme Henkilötietojasi toteuttaaksemme ostosopimuksen Terranorin ja sinun välillä (GDPR artikla 6.1 b). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.9 Rakennusmateriaalia ja muita Terranorin tarjoamia tuotteita koskevien tilausten hallinta
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun tilata rakennusmateriaaleja, palveluja ja muita Terranorin tarjoamia tuotteita. Kun annat meille rakennusmateriaalia, palveluja tai muuta tuotetta koskevan tilauksen, Terranor käsittelee Henkilötietojasi tilauksen käsittelemiseksi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Osoite
• Puhelinnumero
• Yhtiö/Organisaatio
• Y-tunnus
• Asema/titteli yhtiössä
• Organisaation numero
• Laskuosoite
• EAN numero
• Tilausnumero
• Asiakasnumero
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme tilauksesi käsittelemiseen (GDPR artikla 6.1 f). Jos tilaat
tuotteitamme tai palveluitamme kuluttajana, käsittelemme Henkilötietojasi toteuttaaksemme ostosopimuksen Terranorin ja sinun välillä (GDPR artikla 6.1 b). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.10 Kilpailujen hallitseminen
Jos päätät osallistua Terranorin järjestämiin kilpailuihin, Terranor käsittelee Henkilötietojasi kilpailun hallitsemiseksi, palkinnoista päättämiseksi ja yhteydenpitoon osallistujien kanssa. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Nimi
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite • Osoite
• Osasto
• Liiketoiminta-alue
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme kilpailun hallitsemiseen, palkinnoista päättämiseen ja yhteydenpitoon osallistujien kanssa (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi antaa sinun osallistua kilpailuun. Emme julkaise nimeäsi sisäisillä tai ulkoisilla verkkosivustoilla hankkimatta siihen suostumustasi. Pyydämme suostumustasi (GDPR artikla 9.2 a) ruojamieltymyksiä koskien.
4.11 Tapahtumiin ja valmennuskursseille rekisteröitymisesi ja osallistumisesi käsitteleminen
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun rekisteröityä tapahtumiin ja valmennuskursseille. Jos toimit näin, Terranor käsittelee Henkilötietojasi käsitelläkseen ja vastatakseen mielenkiintoosi ja rekisteröitymiseesi. Jos rekisteröidyt tapahtumaan tai valmennuskurssille, käytämme henkilötietojasi myös tapahtuman tai valmennuskurssin suorittamiseen. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Yhtiö/Organisaatio
• Henkilökohtainen numero
• Osoite
• Ruokamieltymykset
• Työnimike
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme käsitellä kiinnostustasi osallistua valmennuskursseille ja tapahtumiin (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua. Pyydämme suostumustasi (GDPR artikla 9.2 a) ruojamieltymyksiä koskien.
4.12 Kiinnostusta liikehuoneistoihin koskevien ilmoitusten käsitteleminen
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun lähettää meille kiinnostuksesi liikehuoneistoja kohtaan. Jos toimit näin, Terranor käsittelee Henkilötietojasi käsitelläkseen ja vastatakseen kiinnostustasi koskeviin ilmoituksiin. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Yhtiö/Organisaatio • Osoite
• Työnimike
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme käsitellä kiinnostustasi liikehuoneistoihimme (GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.
4.13 Työhakemusten hallinta
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun jättää työhakemuksen tullaksesi työllistetyksi Terranorille. Henkilötietojesi käsittelyyn työhakemusten käsittelemistä ja arviointia varten soveltuu Työnhakijan Tietosuojailmoituksemme, klikkaa tästä. [<- Link to pdf: Työnhakijan_tietosuojailmoitus.pdf]
4.14 Liikenteenohjaussuunnitelman laatiminen
Jotkut verkkosivustomme sallivat sinun luoda pyynnön perusteeksi liikenteenohjaussuunnitelman (TA suunnitelma) laatimiselle. Jos toimit näin, Terranor käsittelee Henkilötietojasi käsitelläkseen pyyntöäsi, yhteydenottoon kanssasi ja liikenteenohjaussuunnitelman laatimiseksi. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite • Osoite
• Puhelinnumero
Jättämäsi pyyntö voi myös sisältää ilmoituksen jättäjään, pääurakoitsijaan, valvojaan, rakennuspäällikköön ja muihin yksilöihin liittyviä Henkilötietoja verkkosivun lomakkeella asetetun mukaisesti. Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme liikenteenohjaussuunnitelman perusteen laatimista koskevan pyyntösi hallitsemiseen, GDPR artikla 6.1 f). Jos et anna *-merkillä merkittyjä tietoja verkkosivuston lomakkeella, emme voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.

4.15 Terranorin työntekijöille saatavilla olevien etuuksien ja palveluidenhallinta
Jotkut verkkosivustomme ovat saatavilla vain työntekijöillemme, joilla voit työntekijänä esimerkiksi vastata ilmaiseksi saatavia käytettyjä materiaaleja ja tavaroita koskeviin mainoksiin tai jättää ilmoituksen koskien kiinnostusta Terranorin tarjoamiin yksityisiin vuokrakiinteistöihin. Jos käytät tällaisia palveluita Terranorin työntekijänä, Terranor käsittelee Henkilötietojasi käsitelläkseen ja vastatakseen yhteydenottoosi. Jos vastasit mainokseen tai jätit ilmoituksen kiinnostuksestasi olematta Terranorin työntekijä, käsittelemme Henkilötietojasi estääksemme pääsysi palveluihin. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Nimi
• Sähköpostiosoite
• Osoite
• Puhelinnumero
• Sähköpostin tai muun viestin sisältö
• Henkilökohtainen numero
• Yhtiö/Organisaatio
• Ruokamieltymykset
• Lemmikit
• Haluttu aika vuokraukselle ja vuokrauksen paikka
• Kommenttisi
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa sinun ja Terranorin välillä olevan sopimuksen (GDPR artikla 6.1 b). Jos vastaat mainokseen tai jätät ilmoituksen kiinnostuksesta oikeushenkilön edustajana tai ilman, että olet työntekijä, käsittely perustuu oikeudelliseen etuumme yhteydenottosi käsittelemiseen ja siihen vastaamiseen sekä palveluihin pääsysi estämiseen (GDPR artikla 6.1 f).
4.16 Terranorista tiedottaminen ja mainostaminen sosiaalisen medianalustoilla
Terranorilla on aktiiviset profiilit sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Facebookissa, Instagramissa, Linkedinissä ja Youtubessa. Terranor voi näillä alustoilla julkaista artikkeleita, valokuvia ja videoita tiedottaakseen ja mainostaakseen Terranoria. Kun julkaisuja julkaistaan sosiaalisen median alustoillemme, voimme käsitellä Henkilötietojasi, kuten nimeäsi ja valokuvaasi. Käsittelemme Henkilötietojasi sanottuihin tarkoituksiin vain, jos olet antanut suostumuksesi (GDPR artikla 6.1 a) ja, tarvittaessa vanhempasi tai huoltajasi suostumuksella.
4.17 Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
Terranor käsittelee Henkilötietoja noudattaakseen lakisääteisiä velvollisuuksia, kuten kirjanpidollisiin tai verotuksellisiin tarkoituksiin. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Tapahtumatiedot
• Muut tarkoitukseen tarvittavat tiedot
Laillinen peruste yllä mainitulle Henkilötietojesi käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta Terranor voi noudattaa lakisääteisiä velvollisuuksiaan (GDPR artikla 6.1 c).
4.18 Oikeudellisten vaateiden laatiminen, esittäminen ja puolustaminen
Terranor voi käsitellä Henkilötietojasi laatiakseen, esittääkseen ja puolustaakseen oikeudellisia vaateita siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että sinun ja Terranorin välillä on riita. Näihin tarkoituksiin käsiteltäviin Henkilötietoihin sisältyy:
Henkilötietoryhmät
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Muut tarkoitukseen tarvittavat tiedot
Laillinen peruste yllä mainitulle käsittelylle on se, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toteuttaa oikeutetun etumme oikeudellisten vaateiden laatimiseen, esittämiseen ja puolustamiseen (GDPR artikla 6.1 f).

Terranor säilyttää Henkilötietojasi sen ajan, kun se on välttämätöntä tässä Tietosuojaselosteessa esitettyjen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei Terranoriin soveltuva paikallinen laki vaadi tai salli pidemmän säilytysajan soveltamista. Käytämme seuraavia kriteereitä säilytysaikamme määrittämiseen: (I) niin kauan, kun meillä on jatkuva suhde kanssasi (joko yksilönä tai yritysasiakkaamme työntekijänä, toimittajana ja yhteistyökumppanina); (II) siten, kun Terranoriin soveltuva lakisääteinen velvollisuus vaatii (kuten kirjanpitoon ja verotukseen liittyvät vaatimukset); ja (III) siten, kun laillisen asemamme valossa on suositeltavaa (kuten soveltuvat kanneajat).

Omistajayhtiö
Terranor voi luovuttaa käsiteltyjä Henkilötietoja omistajayhtiössään oleville muille yhtiöille ylläpitääkseen ja hallitakseen palveluitamme ja kohdassa 4 mainittuja toimintoja, sekä noudattaaksemme lakisääteisiä velvollisuuksia ja oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi ja puolustamiseksi.
Muut vastaanottajat
Terranor voi myös luovuttaa Henkilötietoja Terranorin ja omistajayhtiönsä muiden yhtiöiden ulkopuolelle, kuten:
Vastaanottaja: Tuomioistuimet ja ulkopuoliset neuvonantajat
Siirron tarkoitus: Oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi ja puolustamiseksi Laillinen peruste: Toteuttaaksemme meidän ja sinun oikeutetun edun riitojen ratkaisemiseksi toimivaltaisissa tuomioistuimissa.
Vastaanottaja: Tapahtumayhtiöt ja yhteistyökumppanit
Siirron tarkoitus: Tapahtumien ja konferenssien valmisteleminen ja isännöinti
Laillinen peruste: Toteuttaaksemme oikeutetun etumme suorittaa tapahtumia ja konferensseja
Terranorin puolesta toimivat henkilötietojen käsittelijät
Lisäksi, Terranor voi luovuttaa Henkilötietoja ulkopuolisille osapuolille, kuten IT-palveluntarjoajille, viestintätoimistoille, myyjille ja muille palveluntarjoajille, jotka käsittelevät Henkilötietoja Terranorin ohjeistuksen nojalla. Kun tällaiseen luovuttamiseen sisältyy Henkilötietojen siirto EU/ETA-alueen ulkopuolelle, Terranor takaa, että siirtävän Terranor-yhteisön ja vastaanottavan ulkopuolisen osapuolen välillä on solmittu vakiosopimuslausekkeet. Vaihtoehtoisesti muita asianmukaisia suojatoimia käytetään ennen tällaisia siirtoja.
Asianmukaiset suojatoimet EU/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin
Soveltuvien tietosuojalakien mukaan sinulla on pyynnöstä oikeus saada kopio dokumentaatiosta, joka osoittaa, että asianmukaiset suojatoimet on suoritettu Henkilötietojesi suojelemiseksi EU/ETA-alueen ulkopuolelle tapahtuvan siirron aikana.
Jos haluat tietää lisää Henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, siirretäänkö Henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ota ystävällisesti meihin yhteyttä käyttämällä alla kohdassa 9 ilmoitettuja yhteystietoja.

Takaamme, että pääsy tietoihisi on tarkasti turvattu käyttämällä asianmukaisia suojatoimia olosuhteista riippuen, ottaen huomioon uusimman tekniikan, toteuttamiskustannukset ja käsittelyn luonteen, laajuuden, asiayhteyden ja tarkoituksen sekä riskit. Tämän sitoumuksen tukena olemme ottaneet käyttöömme asianmukaiset tekniset, fyysiset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi luvatonta tai vahingossa tapahtuvaa tuhoutumista, muuttamista tai luovuttamista; väärinkäyttöä; vahinkoa; varkautta tai vahingossa tapahtuvaa häviämistä; tai luvatonta pääsyä vastaan.

8.1. Oikeus tietojen oikaisemiseen
Terranor tekee Soveltuvan tietosuojalain mukaiset toimenpiteet pitääkseen Henkilötietosi paikkansapitävinä, täydellisinä ja päivitettyinä. Jos tunnistat, että mitkään itseesi liittyvät Henkilötiedot ovat puutteelliset, vaillinaiset tai virheelliset, sinulla on oikeus saada Henkilötietosi oikaistuksi.
Lisäksi, sinulla on myös oikeus pyytää pääsyä sinusta käsittelemiimme Henkilötietoihin.
8.2. Lisäoikeudet 25.5.2018 alkaen
25.5.2018 alkaen sinulla on Soveltuvan tietosuojalain mukaan oikaisemisen lisäksi oikeus:
(I) Saada pääsy
Voit pyytää vahvistusta siitä, käsitelläänkö Henkilötietojasi ja, jos käsitellään, voit pyytää pääsyä Henkilötietoihisi ja täydentäviin tietoihin, kuten käsittelyn tarkoituksiin. Olet myös oikeutettu saamaan kopion käsiteltävistä Henkilötiedoista. Jos pyyntö esitetään sähköisesti, tiedot annetaan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, ellet toisin pyydä.
(II) Tietynlaisen käsittelyn vastustaminen
Voit henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä oikeutetun edun perusteella sekä käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet valinnut tilauksen vastaanottamisen sähköpostitse, jokaiseen sähköpostiin sisältyy helposti saatavilla oleva poisjättäytymistä koskeva toiminto, jossa voit poistaa rekisteröitymisesi seuraaviin viesteihin.
(III) Poistaminen
Voit saada Henkilötietosi poistetuksi tietyissä tilanteissa, kuten silloin, kun Henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin.
(IV) Käsittelyn rajoittaminen
Voit pyytää meitä rajoittamaan Henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa siten, että se koostuu vain Henkilötietojesi säilyttämisestä, kuten silloin, kun käsittely on laitonta, mutta et halua Henkilötietojasi poistettavan.
(V) Suostumuksen peruuttaminen
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi Henkilötietojen käsittelyyn siinä laajuudessa, kun käsittely perustuu suostumukseesi.
(VI) Tiedon siirrettävyys
Voit pyytää koneellisesti luettavassa muodossa olevan kopion Henkilötiedoista, joita käsitellään suostumuksesi perusteella tai sen perusteella, että käsittely on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi kanssasi ja, jotka olet antanut Terranorille (tiedon siirtäminen järjestelmästä toiseen) sekä pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (sen ollessa mahdollista).
8.3. Valitukset valvontaviranomaiselle
Tiedostat, että sinulla on aina oikeus tehdä Henkilötietojesi käsittelyä koskevia valituksia toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos Soveltuvissa tietosuojalaeissa niin säädetään. Tietosuojaviranomaiseen voi ottaa yhteyttä täällä: https://tietosuoja.fi/yhteystiedot ja https://tietosuoja.fi/sv/kontaktuppgifter
8.4 Kolmannen osapuolen ilmoitukset
Tarjoamme joillain verkkosivuillamme linkkejä esim. kumppaneidemme ulkopuolisille verkkosivustoille. Terranor ei ole vastuussa tai velvollinen kolmannen osapuolen tietosuojasta ja, jos päätät vierailla linkitetyllä verkkosivustolla, suosittelemme huolellisesti lukemaan tällaisen ulkopuolisen verkkosivuston tietosuojaehdot.

Jos sinulla on kysymyksiä tai Henkilötietojesi käsittelyä koskevia huolia tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota ystävällisesti yhteyttä Terranoriin alla olevia yhteystietoja käyttämällä.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä on Terranor Oy, Y-tunnus: 3007636-4.

Terranor Oy
GDPR-ryhmä
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
info@terranor.fi

Tyonhakijan Tietosuojailmoitus

Työnhakijan Tietosuojailmoitus

Hakeaksesi työpaikkaa Terranor Oy:ltä (“Terranor” tai “me”), sinun edellytetään antavan Terranorille henkilötietojasi, kuten yhteystiedot, koulutustiedot ja aiempi työkokemus / jäljempänä sanotusti (“Henkilötiedot”). Terranor henkilötietojen rekisterinpitäjänä sitoutuu suojaamaan työnhakijoidemme (“sinä” tai “hakija(t)”) yksityisyyttä. Tässä tietosuojailmoituksessa (”Tietosuojailmoitus”) tiedotetaan henkilötietojesi käsittelystä, jota Terranor tekee / teemme / työnhakuprosessin aikana.

Tässä Tietosuojailmoituksessa ”käsittely” sisältää kaikki toimenpiteet, jotka koskevat Henkilötietojasi, mukaan lukien tietojen kerääminen, käsitteleminen, säilyttäminen, jakaminen, tietoihin pääseminen, käyttäminen, siirtäminen ja niistä määrääminen.

”Soveltuvat tietosuojalait” tarkoittavat kansallisia tietosuojalakeja ja –säännöksiä, sekä Tietosuojadirektiiviä 95/46/EY ja 25.5.2018 alkaen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EU) 2016/679, annettu 27 päivänä huhtikuuta 2016 luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EU kumoamisesta (yleinen tietosuoja-asetus) (”GDPR”).

”Henkilötiedot” määritellään kaikiksi tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviksi tiedoiksi.

Tässä dokumentissa kerromme sinulle:

  • mitä Henkilötietoja keräämme;
  • mihin tarkoituksiin käytämme Henkilötietojasi;
  • mihin laillisiin perusteisiin nojaudumme Henkilötietojesi käsittelyssä;
  • kenelle voimme luovuttaa Henkilötietojasi;
  • kuinka kauan säilytämme Henkilötietojasi;
  • oikeutesi Henkilötietojesi suhteen;
  • mistä voit kysyä kysymyksiä ja tehdä huomautuksia.

Henkilötietoja käytetään työnhakijan tunnistamiseksi ja työnhakijan soveltuvuuden arvioimiseksi haettavaan tehtävään. Voimme joissakin tapauksissa kysyä tavanomaisen työkokemuksesi ja yhteystietosi suoraan työnhakijalta tai vaihtoehtoisesti kerätä edellä sanotut tiedot tutkimusyrityksiltä tai liiketoimintaan liittyviltä sosiaalisen median tileiltä, kuten Linkedinistä yhteydenottotarkoituksiin suorahaku-tilanteissa. Henkilötietjen käsittelyn perusteena on tietoruoja-asetuksen mukainen laillinen peruste (artikla 6.1 alakohta f), oikeutetun edun toteuttaminen. Tämä tarkoittaa, että henkilötietojasi käsitellään sopivien ehdokkaiden löytämiseksi avoimeen tai tulevaan paikkaan Terranorilla.
Rekrytointiprosessin osana voimme myös suorittaa luvallasi taustatarkastuksia arvioidaksemme hakemustasi ja sinua työnhakijana. Tällaisia selvityksiä ovat esimerkiksi suositusten tarkistaminen. jos taustatarkastuksia suoritetaan, Terranor varmistaa aina, että soveltuvia tietosuojalakeja noudatetaan.
Käytämme Henkilötietojasi edellä kuvattua käyttötarkoitusta varten. Voimme luovuttaa henkilötietojasi osana rekrytointiprosessia kolmansille osapuolille vain, jos he käsittelevät niitä arvioidakseen soveltuvuuttasi haettavaan tehtävään, esimerkiksi henkilöarviointiyrityksille.
Henkilötietojesi käsittely on edellä kuvatusti välttämätöntä työhakemuksesi ja soveltuvuutesi arvioimiseksi. Pyydämme sinua välttämään mahdollisesti arkaluontoisiksi Henkilötiedoiksi katsottavien henkilötietojen kirjoittamista hakemukseesi (kuten terveystiedot, poliittiset mielipiteet, uskontoa tai muita samankaltaisia uskomuksia, ammattiliiton jäsenyys tai seksuaalinen suuntautuminen). Pyydämme sinulta erikseen kirjallisen suostumuksen, mikäli meidän täytyy käsitellä arkaluontoisia Henkilötietojasi.

Tässä yhteydessä keräämämme Henkilötiedot sisältävät:

Olet antanut meille Henkilötietojasi suoraan hakemuksesi kautta, mutta voimme vastaanottaa Henkilötietojasi myös epäsuoralla tavalla esim. kolmannen osapuolen kuten rekrytointitoimistojen kautta tai suostumuksellasi (artikla 6.1 a) GDPR), entisten työnantajien suosituksista sekä soveltuvin osin taloudellisia tietoja, kuten luottotietoraportteja taustatutkimusta tekeviltä yhtiöiltä. Luottotietoraportteihin liittyviä Henkilötietoja käsitellään ainoastaan sen ollessa välttämätöntä, kun esimerkiksi rekrytoimme johtoasemaan tai asemaan, johon sisältyy taloudellista vastuuta Terranorilla. Noudatamme edellä sanotuissa tilanteissa soveltuvia tietosuojalakeja.

Mikäli sinut palkataan Terranorille työhakemuksesi perusteella, voimme käsitellä Henkilötietojasi, jotka ovat välttämättömiä työsopimuksen tekemiseksi ilman eri ilmoitusta (artikla 6.1 b) GDPR. Voimme täyttää työsopimukseen henkilötietosi valmiiksi työhakemuksen tietojen perusteella.

Terranorilla voi olla avoinna sellaisia työpaikkoja, joiden yhteydessä antamiasi tietoja voidaan pitää arkaluontoisina Henkilötietoina soveltuvien tietosuojalakien nojalla. Joissakin tapauksissa esimerkiksi terveydentilan selvittäminen voi olla olennaista arvioinnillemme ja tämän vuoksi pyydämme sinua soveltuvin osin antamaan nimenomaisesti suostumuksesi (artikla 9.2 a) GDPR).

Hakemuksesi säilyttäminen tulevia työmahdollisuuksia varten

Säilytämme yllä mainitut Henkilötietosi eli hakemuksesi ja cv:n (lukuun ottamatta muistiinpanoja haastatteluista sekä suosituksia) 2 vuotta rekrytointijärjestelmässämme, mikäli olet hakenut tiettyyn tehtävään. Erityisestä suostumuksesta voimme käyttää hakemustasi myös muihin Terranorilla avautuviin tehtäviin. Avoimet hakemukset säilytämme vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästä, ellei hakemusta päivitetä.

Pääsy Terranorin sisällä
Pääsy Henkilötietoihisi on rajoitettu siten, että vain ne Terranorin työntekijät, joilla on Terranorilla olevan työtehtävänsä puitteissa erityinen tarve tietää Henkilötietosi, pääsevät tietoihisi katselemaan tietojasi. Seuraavissa tehtävissä toimivilla Terranorin työntekijöillä voi olla pääsy Henkilötietoihisi:
• HR ja kyseiseen tehtävään rekrytoivat esimiehet arviointitarkoituksissa;
• Konsernin riskienhallinta;
• tietyissä tapauksissa IT-henkilöstö voi myös saada pääsyn tietoihisi, mutta vain tarvittavassa
laajuudessa varmistaakseen työnhakusivumme ja rekrytointijärjestelmänasianmukaisen toiminnan.
Terranorin konserniyhtiöt
Edellä sanotusti erilliseen sopimukseen perustuen ja annetulla suostumuksellasi (artikla 6.1 a) GDPR) voimme enintään vuoden ajan jakaa yllä mainittuja Henkilötietojasi (lukuun ottamatta muistiinpanoja haastatteluista sekä suosituksia) muiden Terranorin konserniyhtiöiden kanssa arvioidaksemme sopivuuttasi Terranor-konsernin yhtiöissä avoinna oleviin muihin työtehtäviin.
Terranorin puolesta toimivat henkilötietojen käsittelijät
Lisäksi Terranor voi siirtää Henkilötietoja ulkopuolisille, kolmansille osapuolille, kuten palveluntarjoajille, jotka käsittelevät Henkilötietoja Terranorin ohjeiden perusteella (esimerkiksi IT-palveluntarjoajat). Terranorin Tietosuojapolitiikan mukaan emme lähtökohtaisesti siirrä henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle. Jos poikkeustapauksessa Terranor siirtäisi tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle, Terranor varmistaa, että siirtävän tahon ja vastaanottavan ulkopuolisen osapuolen välillä on solmittu vakiosopimuslausekkeet. Vaihtoehtoisesti ennen tällaista siirtoa käytetään muita suojatoimia.

Muut vastaanottajat

Jos saamme Henkilötietojasi (hakemuksen ja cv:n) rekrytointi-, konsultti- tai henkilöarviointiyritysten kautta, sinun katsotaan lukeneen ja hyväksyneen tämän tietosuojailmoituksen ja ohjeistamme rekrytointitoimistojamme tiedottamaan sinua tästä. Tarkistamme aina myös kulloisessakin rekrytointiprosessissa mahdollisesti käytettävän yhteistyökumppanin tietosuojailmoitukset. Yhteistyökumppani vastaa Henkilötietojesikäsittelystä omalta osaltaan. Näiden toimien osalta pyydämme sinua tarkistamaan heidän tietosuojailmoituksensa.

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan, kun se on tarpeen sen tarkoituksen saavuttamiseksi, johon tiedot kerättiin, erityisesti hakemuksesi ja tehtävään sopivuuden arvioimiseksi tai siten kuin lakisääteisesti edellytetään tai soveltuva laki sallii.
Säilytämme henkilötietoja (hakemus ja cv) vain niin kauan, kun se on yllä oleviin tarkoituksiin ehdottomasti välttämätöntä ja soveltuvien lakien mukaisesti. Hakemuksia säilytetään lähtökohtaisesti 2 vuotta rekrytointijärjestelmässä, jos olet hakenut Terranorille tiettyyn tehtävään. Jos olet hakenut meille avoimella hakemuksella, säilytämme hakemusta 1 vuoden ajan. Tämän jälkeen saat järjestelmästä muistutuksen päivittää hakemus. Jos et päivitä hakemusta, se poistetaan.
Jos hakemuksesi tuloksena sinut palkataan Terranorille, rekrytointiprosessin aikana kerättyjä Henkilötietoja voidaan siirtää suoraan työsopimukseesi (esimerkiksi yhteystietosi).
Mikäli annat suostumuksesi, voimme käyttää työhakemustasi ja Henkilötietojasi Terranorilla tulevia työmahdollisuuksia varten yllä mainitun ajan. Sinulla on aina oikeus peruuttaa suostumuksesi tai kieltää Henkilötietojesi käyttö tätä tarkoitusta varten.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Terranor tekee Soveltuvan tietosuojalain mukaiset toimenpiteet pitääkseen Henkilötietosi paikkansapitävinä, täydellisinä ja ajan tasalla. Jos huomaat, että Henkilötietosi ovat puutteelliset, vaillinaiset tai virheelliset, sinulla on oikeus saada Henkilötietosi oikaistuksi.
Lisäksi sinulla on myös oikeus pyytää pääsyä käsittelemiimme Henkilötietoihisi.
Lisäoikeudet 25.5.2018 alkaen
25.5.2018 alkaen sinulla on Soveltuvan tietosuojalain mukaan oikaisemisen lisäksi oikeus:
(I) Pääsy henkilötietoihin
Voit pyytää vahvistusta siitä, käsitelläänkö Henkilötietojasi Terranorilla ja jos käsitellään, voit pyytää pääsyä Henkilötietoihisi. Olet myös oikeutettu saamaan kopionkäsiteltävistä henkilötiedoistasi. Jos pyyntö esitetään sähköisesti, tiedot annetaan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa.
(II) Tietynlaisen käsittelyn vastustaminen
Sinulla on oikeus vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä oikeutetun edun perusteella.
(III) Poistaminen
Voit saada Henkilötietosi poistetuksi, kun Henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin. Hakemusten säilytysajat on kuvattu tässä dokumentissa aiemmin.
(IV) Käsittelyn rajoittaminen
Voit pyytää meitä rajoittamaan Henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa siten, että se koostuu vain Henkilötietojesi säilyttämisestä.
(V) Suostumuksen peruuttaminen
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa Henkilötietojen käsittelemiseksi antamasi suostumus siinä laajuudessa, kun käsittely perustuu suostumukseesi esimerkiksi, jos olet antanut meille tiettyyn hakemaasi tehtävään liittyen merkityksellisiä arkaluontoisia Henkilötietoja (kuten terveystietoja).
(VI) Tiedon siirrettävyys
Voit pyytää koneellisesti luettavassa muodossa olevan kopion Henkilötiedoista, joita käsitellään suostumuksesi perusteella tai sen perusteella, että käsittely on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi kanssasi ja, jotka olet antanut Terranorille (tiedon siirtäminen järjestelmästä toiseen) sekä pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (sen ollessa mahdollista).
Huomautus valvontaviranomaiselle
Sinulla on aina oikeus tehdä Henkilötietojesi käsittelyä koskevia huomautuksia toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jos soveltuvissa tietosuojalaeissa niin säädetään. Tietosuojaviranomaiseen voi ottaa yhteyttä täällä: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

Varmistamme, että pääsy tietoihisi on tarkasti turvattu käyttämällä asianmukaisia suojatoimia ottaen huomioon uusimman tekniikan, toteuttamiskustannukset ja käsittelyn luonteen, laajuuden, asiayhteyden ja tarkoituksen sekä riskit. Tämän sitoumuksen lisäksi olemme ottaneet käyttöömme asianmukaiset tekniset, fyysiset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi luvatonta tai vahingossa tapahtuvaa tuhoutumista, muuttamista tai luovuttamista; väärinkäyttöä; vahinkoa; varkautta tai vahingossa tapahtuvaa häviämistä; tai luvatonta pääsyä vastaan.

Jos sinulla on kysymyksiä tai Henkilötietojesi käsittelyä koskevia huolia tai haluat käyttää oikeuksiasi Soveltuvan Tietosuojalain nojalla tai peruuttaa hyväksyntäsi hakemuksesi ja henkilötietojesi säilyttämiseksi tulevia avautuvia työpaikkoja varten, ota ystävällisesti yhteyttä Terranoriin alla olevia yhteystietoja käyttämällä.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä on Terranor Oy (Y-tunnus: 3007636-4)

Terranor Oy
GDPR-ryhmä
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
info@terranor.fi

Varaamme oikeuden päivittää tätä selostetta tarvittaessa esimerkiksi noudattaaksemme lain muutoksia, muutoksia sääntelyssä, uusia käytäntöjä ja menettelyitä, tai viranomaisenmääräämiä vaatimuksia. Uusin versio on aina saatavilla tällä sivulla ja muutokset tulevat voimaan niiden julkaisupäivästä alkaen tai verkkosivustomme työpaikkasivun kautta.
Päivämäärä, jolloin tätä tekstiä on viimeksi muutettu, on löydettävissä asiakirjan alatunnisteesta.
Olet vastuussa omista tiedoistasi ja niiden antamisesta hakemuksesi yhteydessä. Älä anna tietoja, jotka loukkaavat muiden yksityisyyttä, julkisuutta, luottamuksellisuutta tai immateriaalioikeuksia, mukaan lukien liikesalaisuuksia paljastavia tietoja, ellet omista oikeuksia tai sinulla ole omistajan lupaa näin toimimiseen. Selvyyden vuoksi, emme ole vastuussa tai velvollisia kolmannen osapuolen yksityisyyden, luottamuksellisuuden tai immateriaalioikeuksien loukkaamisesta, joka johtuu meidän työpaikkasivustollemme antamistasi tiedoista.

Tyonhakijan Tietosuojailmoitus

Evästeet

Evästeet

Evästeet Terranor Oy:n sivuilla

Käytämme evästeitä, verkkojäljitteitä ja samankaltaisia teknologioita (”evästeet”) tällä internetsivustolla kerätäksemme tilastoja vierailijoista ja parantaaksemme kokemustasi tällä internetsivulla.

Saadaksesi tietoja koskien henkilötietojesi käsittelyä, katso Terranorin tietosuojaseloste.
Voimme tarvittaessa ajoittain päivittää näitä tietoja. Suosittelemme vierailemaan tällä sivulla säännöllisesti, jotta saat uusimmat tiedot koskien verkkosivustollamme käyttämiämme evästeitä.

Eväste on tekstitiedosto, joka asetetaan tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai tabletillesi verkkopalvelimien toimesta, kun vierailet verkkosivustoilla. Käytämme kahden tyyppisiä evästeitä verkkosivustollamme: istuntokohtaisia evästeitä ja pysyviä evästeitä.
Istuntokohtaiset evästeet säilytetään sen ajan, kun aktiivinen istunto on käynnissä, eli sen ajan, kun käytät verkkosivustoa. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan yleensä, kun suljet selaimesi.
Pysyvät evästeet säilytetään laitteellasi kullekin evästeelle asetetun päättymisajan aikana tai, kunnes manuaalisesti poistat evästeen laitteeltasi.
Verkkojäljitteet ovat läpinäkyviä kuvia, joita voidaan sisällyttää sinulle lähetettyihin sähköposteihin.
Samankaltaiset teknologiat ovat teknologioita, jotka säilyttävät tietoja selaimessasi tai laitteellasi samankaltaisella tavalla kuin evästeet ja verkkojäljitteet.

Asettamalla selaimesi hyväksymään evästeitä ja vierailemalla verkkosivustollamme, annat suostumuksesi meidän ja palveluntarjoajiemme evästeiden käytölle tällä verkkosivustolla.
Jos et halua, että evästeitä säilytetään tietokoneellasi, mobiililaitteellasi tai tabletillasi, voit vaihtaa selaimesi asetuksia estääksesi evästeet. Koska evästeitä käytetään kauttaaltaan verkkosivustolla, niiden estäminen voi estää sinua käyttämästä tiettyjä sivun osia.

Evästeitä käytetään tällä verkkosivustolla seuraaviin tarkoituksiin.
3.1 Tilastot
Käytämme evästeitä kerätäksemme tilastoja vierailijoista saadaksemme paremman ymmärryksen siitä, miten verkkosivustoamme käytetään.
3.2 Kokemuksesi parantaminen
Tähän tarkoitukseen käytettävät evästeet mahdollistavat verkkosivuston esim. säilyttämään tietoja selaushistoriastasi parantaakseen kokemustasi verkkosivustolla ja tarjotakseen sinulle tarvittaessa räätälöityä sisältöä.
3.3 Välttämätöntä verkkosivuston suorittamiselle
Tiedot näistä evästeistä mahdollistavat verkkosivuston ja sen ominaisuuksien käyttösi ja ovat välttämättömiä verkkosivuston toimimiseksi kunnolla.
Yksityiskohtaisia tietoja tällä sivustolla käytetyistä evästeistä on täällä: (täydentyy lähiaikoina)

Jos sinulla on kysymyksiä koskien evästeiden käyttöämme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Alta löydät yhteystietomme.

Sähköposti: info@terranor.fi

Päivitetty: 5.3.2021

Oikeudellinen vastuuvapauslauseke

Terranor Oy

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
Suomi

Oikeudellinen vastuuvapauslauseke

Tekijänoikeus © 2021

Tekijänoikeus © 2021

Tekijänoikeus © Terranor Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämän verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla. Tietojen jäljentäminen, erityisesti kaiken sisällön, valokuvien, tekstien ja grafiikan julkaiseminen, on Terranor Oy: n tekijänoikeuksien alaista. Mitään aineistoa ei saa kopioida, muokata, jäljentää tai julkaista kokonaan tai osittain ilman Terranor Oy:n etukäteen antamaa lupaa.

Kiitos Mählers AB:lle siitä, että annoitte meille käyttää osaa media-aineistostanne, videoistanne ja kuvistanne. Tekijänoikeus © 2021 – Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä tekijänoikeus koskee myös seuraavaa telemediaa: Google+, YouTube, Instagram, Facebook, Twiter, LinkedIn ja Xing.

Jos kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia loukataan, pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta välittömästi.