Inka Kontturi aloittanut Terranor Groupin talousjohtajana

Terranor AB, Terranor Oy ja Terranor A/S ovat iloisia voidessaan ilmoittaa Terranor Groupin ensimmäisestä talousjohtajasta: Inka Kontturi ottaa vastuun kaikkien Terranor-maiden talousosastoista 01.06.2024 alkaen.

Inka aloitti Terranor Oy:ssä 19.09.2022 Helsingin pääkonttorillamme ja siitä lähtien hän on ottanut vastuulleen taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja IT:n toiminnot. Hän on itsenäisesti kehittänyt raportointi-, auditointi-, seuranta-, compliance- ja hallintoprosessejamme. Yhteisen matkamme aikana hän on jatkuvasti osoittanut tahtonsa taistella Terranorin puolesta ja kehittää toimintoja Suomessa ja sen ulkopuolella. Hänen kokonaisvaltainen taloushallinnon osaamisensa nostaa konsernimme valmiudet seuraavalle tasolle.

Ennen Terranorille tuloaan Inka työskenteli 14 vuotta rakennus- sekä infra-alalla, ja talouden parissa kokonaisuudessaan 18 vuotta. Hän on aiemmin työskennellyt Geobear AB:ssä ja Eltel Networks Oy:ssä.

Tämän muutoksen myötä Terranor Group ottaa seuraavan askeleen kohti ammattimaistumista visiomme ”First in Mind in Road Operations and Maintenance” ohella. Perustamisensa jälkeen, marraskuusta 2020 lähtien, Terranor Group on kasvanut kahdesta noin 101 miljoonan euron liikevaihdolla toimivasta yrityksestä kuuteen yritykseen, joiden liikevaihto Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa on yhteensä noin 240 miljoonaa euroa. Poikkeukselliset noin 30 %:n vuotuiset kasvuluvut vaativat uusia käytäntöjä, kunnianhimoa ja tukirakenteita. Tämän askeleen myötä tunnemme olevamme erittäin hyvin valmistautuneita tuleviin haasteisiin ja rakennusteollisuuden elpymiseen sekä hyödyntämään mahdollisuuksiamme kilpailijoidemme joukossa.

#FirstInMind #PeopleMakeTheDifference