Terranor Verte Oy aloittaa toimintansa

Terranor Group siirtyy menestystarinansa seuraavaan vaiheeseen: Monipuolistamme palvelutarjontaamme Terranor Oy:ssä ja olemme perustaneet Suomeen Terranor Verte Oy:n, viheralueiden hoitoon ja rakentamiseen erikoistuneen palveluntarjoajan.

”First in Mind in Road Operations and Maintenance in the Nordics” on selkeä visiomme. Se edustaa lupausta palvella asiakastamme ajallaan, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Aina. Mutta se tarkoittaa myös henkilöstömme kunnianhimoa. Työntekijöidemme tarmokkuutta ja omistautumista olla lisäksi ympäristörakentamisen edelläkävijä. Pyrimme mullistamaan sen, miten se tehdään.

Meillä on suuri ilo ilmoittaa, että Johanna Kärnä on liittynyt matkaamme huipulle. Johanna on yksi maamme johtavista viheralueiden ylläpidon ja rakentamisen asiantuntijoista lähes 20 vuoden kokemuksella. Olemme iloisia voidessamme tarjota Terranorin tuen, jotta Johanna voi viedä ympäristörakentamisen kohti tulevaisuutta. Olemme onnekkaita saadessamme sinut mukaamme, Johanna.

Tämän askeleen myötä Terranor Oy niputtaa monien vuosien asiantuntemuksen ja kokemuksen tällä alalla yhteen uuteen kokonaisuuteen monipuolistamaan, nopeuttamaan, tehostamaan ja ajamaan viheralueiden hoitoa ja rakentamista, jota Johanna johtaa. Hyödynnämme kokemusta ja asiantuntemusta rajat ylittäen Terranor AB ja Terranor A/S kanssa.

#FirstInMind #PeopleMakeTheDifference